Deelnemers

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Telefoon: 050 - 36 11 113 (werkdagen van 8.00 - 17.00 uur)

Contactformulier

Researchers

Do you have a question regarding working with Lifelines? Please contact us, we're happy to help you.

Contact us

Pers

We voorzien media graag van informatie en we behandelen graag verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.

Stuur een e-mail

Het zou kunnen dat het .zip-bestand te groot is. Het systeem kan alleen bestanden kleiner dan 2 Gigabyte (2.000.000 Kilobyte) verwerken. Je kunt in overleg met charlie.loopuijt@ru.nl het bestand proberen te verkleinen.

Het zou ook kunnen dat je het verkeerde (.zip-)bestand probeert up te loaden. Het juiste bestand begint met het woord ‘facebook-‘ en eindigt met ‘.zip’.

Het zou ook kunnen dat het .zip-bestand .html-bestanden bevat in plaats van .json-bestanden. Dit kan worden opgelost door de bestanden opnieuw aan te vragen bij Facebook, en bij stap 11 (van de instructies op deze website of op het webportaal) te kiezen voor .json-bestanden.
Als geen van deze opties de oplossing geeft en je nog steeds problemen ondervindt met je .zip-bestand, of foutmeldingen krijgt, neem dan contact op met charlie.loopuijt@ru.nl