Deelnemers

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Telefoon: 050 - 36 11 113 (werkdagen van 8.00 - 17.00 uur)

Contactformulier

Researchers

Do you have a question regarding working with Lifelines? Please contact us, we're happy to help you.

Contact us

Pers

We voorzien media graag van informatie en we behandelen graag verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.

Stuur een e-mail

Heb je de bestanden via je smartphone of tablet gedownload? Dan kan het inderdaad lastig zijn om ze terug te vinden. Ook kun je via smartphone of tablet niet goed je bestanden uploaden in het webportaal. Daarom raden we je aan om voor deze stappen een desktop pc of laptop te gebruiken.

Wanneer je op een desktop pc of laptop bent ingelogd bij Facebook en van daaruit de bestanden downloadt, komen ze (normaal gesproken) automatisch in de ‘Downloads’-map terecht. Kijk in deze map of je een bestand ziet die begint met ‘facebook’ en eindigt met .zip