Deelnemers

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Telefoon: 050 - 36 11 113 (werkdagen van 8.00 - 17.00 uur)

Contactformulier

Researchers

Do you have a question regarding working with Lifelines? Please contact us, we're happy to help you.

Contact us

Pers

We voorzien media graag van informatie en we behandelen graag verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.

Stuur een e-mail

jongetje in een tent in zijn slaapkamer

Bij het in gebruik nemen van de app kom ik niet voorbij het ‘AVG-scherm’ of ‘Informatieschermen’. Ik moet ergens akkoord op geven, maar dat kan niet

Waarschijnlijk komt dit omdat je een vergrote lettergrootte op je smartphone of tablet hebt ingesteld. Hierdoor vallen de knoppen waarmee je akkoord kunt geven (“Ik begrijp het” en “Ga verder”) buiten beeld, en kun je er niet heen scrollen. Er zijn twee oplossingen:

1.       Je kunt de app via de App Store of Play Store updaten naar een vernieuwde versie (eventueel door de oude versie te verwijderen en de nieuwste versie van de app opnieuw te installeren). De nieuwe versie houdt rekening met verschillende tekengroottes, waardoor je wel kunt scrollen en je akkoord kunt geven.

2.       Of: je behoudt de huidige versie van de app, maar je verkleint tijdelijk de lettergrootte op je apparaat, zodat het vakje dat je moet aanvinken om toestemming te geven wél in beeld komt, en je deze stap zonder scrollen kunt afronden. Na akkoord kun je de lettergrootte weer aanpassen naar de gewenste grootte.

Bij Android kun je de lettergrootte aanpassen via ‘Instellingen > Weergave > Geavanceerd > Lettergrootte’.

Bij Apple kun je de tekengrootte aanpassen via  ‘Instellingen > Scherm en helderheid > Tekstgrootte’.